Șervețele cerate: o modalitate de a vă elibera gospodăria de materiale plastice.

Șervețele cerate: o modalitate de a vă elibera gospodăria de materiale plastice.


Plasticele inutile ne pândesc la fiecare pas în aceste zile. Ne-am obișnuit cu ele pentru că ne fac viața mai ușoară. Nu trebuie să ne gândim cum să ambalăm alimentele sau produsele cosmetice - pur și simplu le cumpărăm în ambalaje de unică folosință. Cu toate acestea, starea naturii ne amintește constant că această cale duce la iad sub forma unui mediu poluat. Să recunoaștem - niciunul dintre noi nu se simte confortabil printre tone de deșeuri. Cu toate acestea, natura este din nou cea care are un răspuns pentru noi în ambalarea alimentelor. Dacă nu știți încă despre ambalajele din ceară de albine, următoarele rânduri sunt pentru dvs.

 

Șervețele și săculeți din ceară de albine - Ce sunt și la ce sunt folosite aceste ambalaje

Albinele joacă un rol rol important în mediul nostru. Multe surse sunt de acord că sunt responsabile pentru producerea a peste 80% din hrana vegetală pe care o consumăm. Da, ați citit corect. Albinele sunt o verigă importantă în lanțul de producție. Sunt polenizatori.
În plus, totuși, ele creează și o serie de produse care sunt valoroase pentru oameni. Fiecare dintre noi își va aminti imediat de miere și efectele ei vindecătoare. Mai puțin cunoscută este însă ceara de albine, care câștigă o poziție puternică ca material de ambalare. Ambalajele din ceară de albine sunt un produs natural pe care îl puteți folosi cu ușurință pentru ambalarea alimentelor și multe alte lucruri. Nu avem nicio îndoială că nu își vor găsi utilizarea în casa dvs. Pur și simplu încălziți șervețelul din ceară de albine cu mâinile și se va adapta instantaneu oricărui recipient pe care trebuie să îl acoperiți. De asemenea, îl puteți folosi eficient pentru a împacheta alimente pentru serviciu sau școală.
 

Avantajul cheie este că puteți folosi în mod repetat ambalajele din ceară de albine

Este simplu. După utilizare, spălați șervețelele din ceară de albine în apă rece cu puțin săpun ecologic și un burete blând, lăsați-le să se usuce și folosiți-le din nou. În cazul în care stratul de ceară se uzează, pur și simplu împachetați din nou șervețelul sau Săculețul cu WorkerBee wax bees și vor fi ca noi. Și ce se întâmplă când și-au îndeplinit scopul? Pur și simplu, compostați-le sau folosiți-le la aprins focul și, din astfel, nu se generează deșeuri inutile.

 

Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere de până la 30% la toate șervețelele și săculeți din ceară.