Împachetați gustarea fără deșeuri inutile

Împachetați gustarea fără deșeuri inutile


Știați că avem 190 de zile în băncile școlii? Sunt sute de pungi din microfibră folosite, folii și șervețele doar pentru pregătirea gustărilor. Înlocuiți pungile din microfibră și metri de folie alimentară cu șervețele și săculeți din ceară de albine BajaBee. Vă vor servi pe tot parcursul anului școlar.

 

Pentru 365 de utilizări

Săculeții din ceară de albine păstrează gustările proaspete și moi chiar și pentru a doua zi. Sunt o alternativă ecologică la ambalajele de unică folosință și durează până la 365 de utilizări. Gata cu șervețele lipicioase și grămezi de deșeuri de plastic. Elevul tău va fi mândru de gustarea ambalată în BajaBee.

Dacă ai nevoie de inspirație pentru gustările celor mici, am pregătit câteva rețete simple.

Wrap cu cremă de brânză, șuncă și legume

De ce să nu schimbi feliile de pâine și să le prepari copiilor o lipie din cereale integrale? O poți umple cu ceea ce le place școlarilor tăi. Alegem o cremă tartinată, șuncă cu un procent mare de carne și o porție de legume, pe care le ascundem într-o lipie. Wrapu-ul trebuie doar să fie rulat și ambalat. Se ambalează excelent în șervețele din ceară de mărimea M, dar și în săculeț ceară de mărimea M.

 

Baghetă cu cereale integrale cu șuncă, mozzarella și rucola

Folosirea pâinii din cereale integrale creează o gustare puțin mai sănătoasă. Combinația noastră dovedită este o baghetă din cereale integrale, pe care o ungem cu unt, acoperim cu șuncă uscată, mozzarella și rucola. Ambalați roșii cherry într-o cutie și o gustare gustoasă, bogată în proteine, este gata.

Prăjitură cu ovăz și fructe de pădure

Aluat: 100g fulgi de ovăz, 50g făină de speltă, 60g piure de mere, scorțișoară, miere

Umplutură: fructe de pădure congelate, amidon de porumb, miere

Amestecați toate ingredientele uscate într-un castron și faceți aluatul, pe care îl împărțiți în jumătate. Apăsați prima jumătate pe o foaie de copt mai mică și pregătiți umplutura. Puneți fructele congelate într-o oală, acoperiți cu apă clocotită și așteptați ca fructele să se topească și puțină apă să se evapore. La final, amestecați amidonul de porumb cu puțină apă și adăugați fructelor, care apoi se vor îngroșa. Îndulciți cu miere dacă este necesar. Se toarnă umplutura pe tava de copt și se presează deasupra a doua jumătate de aluat. Se presară migdale decojite și se coace 40 de minute la 180 de grade. Când prăjitura se răcește, o puteți tăia în pătrate și înfășura în săculeții cerați.< /p>

De asemenea, puteți înveli bucăți de legume în șervețelele din ceară de albine, păstrându-le crocante. Micuții dvs.nu vor să guste legume? Încercați să le puneți în tartina de morcovi sau sfeclă roșie. Brioșele cu morcovi sau prăjitura cu dovlecei sunt, de asemenea, populare.

 

Echipa BajaBee.

43,99 lei
30,79 lei Cu cod
TOAMNA30
78,99 lei
55,29 lei Cu cod
TOAMNA30
Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere la toate șervețelele și săculeți din ceară.