De ce fiecare gospodărie ar trebui să aibă șervețele și săculeți cerați BajaBee?

De ce fiecare gospodărie ar trebui să aibă șervețele și săculeți cerați BajaBee?


Ambalajele din ceară de albine au fost concepute având în vedere un obiectiv cheie: să menține alimentele proaspete mai mult timp. Scopul lor este să abordeze problema răspândită a risipei de alimente în gospodării și să reducă ceea ce se numește adesea „pierderi de alimente”.

Șervețelele de ceară păstrează alimentele proaspete pentru mai mult timp. Probabil vă întrebați cum este posibil acest lucru?

Au proprietăți unice care le sunt date de componente individuale. Așa că să ne imaginăm. Șervețelele din ceară se mai numesc și beeswax wraps, deoarece ingredientul de bază este ceara de albine.

  • Ceara de albine are proprietăți conservante, antibacteriene și antifungice. De asemenea, asigură impermeabilitatea șervețelelor. Strămoșii noștri au învelit deja mâncarea în pânză de ceară.
  • O altă componentă este rășina naturală. Oferă șervețelelor de ceară capacitatea de a-și menține bine forma, duritate și lipiciozitate naturală. Ca și ceara de albine, are proprietăți antibacteriene și antifungice.
  • Uleiul de rapiță, care asigură flexibilitate, este de asemenea important. Ambalajele de ceară BajaBee conțin numai ulei de rapiță și nimic altceva deoarece este foarte stabil împotriva oxidării și râncezirii.

Prin dizolvarea acestor trei componente, obținem o masă lichidă, care este apoi scufundată în țesătura de bumbac 100%.

jojobový olej

Țesătura pe care o folosim are certificatul STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Este un certificat acordat de asociația OEKO-TEX®. Înseamnă că substanța a trecut testul cu un rezultat pozitiv la peste 100 de parametri importanți pentru sănătatea umană. În sfârșit, ambalajul pentru șervețele de ceară este de asemenea important. Toate produsele noastre au un ambalaj din din hârtie reciclată.

bajabee voskove obaly

De la Echipa BajaBee.

Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere la toate șervețelele și săculeți din ceară.