Cum se utilizează șervețelele și săculeții BajaBee?

Cum se utilizează șervețelele și săculeții BajaBee?


Șervețelele și săculeții BajaBee servesc ca și conservant alimentar. Înfășurați produse de patiserie, brânzeturi, legume, fructe sau împachetați un sandwich și luați-l cu dvs  în natură.


Ce să împachetați în BajaBee?

Șervețelele și săculeții sunt gata să vă servească imediat după despachetare. Doar scoateți-le din ambalaj și împachetați alimentele și depozitați-le în bucătărie sau în frigider.

Vă recomandăm să împachetați pâinea, cornurile, cozonacul și alte produse de patiserie „simple” fără umplutură sau gem.
Dacă doriți să împachetați prăjitura sau cornul preferat, lăsați-le înfășurate maxim trei zile, altfel pot prinde mucegai pentru că sunt mai umede.

BajaBee sunt, de asemenea, un ambalaj grozav pentru brânză și legume. Cu siguranță ați cumpărat deja brânză, care avea un strat dur pe margini. Stratul a fost făcut din ceară și a protejat întreaga bucată de brânză de uscare și întărire.
La fel ca acest strat de ceară, șervețelele cerate protejează brânza. Ele creează un mediu perfect pentru ca brânza să respire, dar nu să se usuce.

Dacă vă plac legumele și vreți să reziste cât mai mult, împachetați-le în BajaBee și păstrați-le la frigider. Nu exagerez când scriu că vor rezista de 4 ori mai mult decât doar așezate lejer în "sertarul" inferior al frigiderului.


De asemenea, puteți folosi BajaBee pentru a înveli fructe sau pentru a acoperi un castron cu restul alimentelor. Împachetăm o gustare în șervețele. Economisim șervețelele și pungile de plastic și apoi nu trebuie să dezlipim șervețelul umed lipit din sandwich.


Ce să nu împachetați în BajaBee

Nu trebuie să împachetați alimente fierbinți sau produse de patiserie grase în BajaBee, deoarece acestea se pot evapora și se pot mucegai rapid.

Nu împachetați carne sau pește crud în BajaBee. Ar prinde bacterii patogene din carne crudă pe care nu le-ați spăla. Șervețelele cerate sunt un material poros care nu poate fi spălat în apă fierbinte.


BajaBee îngrijire

Când îndepărtați mâncarea din BajaBee, scuturați șervețelul sau săculețul de fărmituri. Le puteți spăla în apă călduță cu luffa și puțin detergent eco. Lăsați să se usuce liber și puteți reambala.

 

Dar cum?

Șervețelele și săculeții BajaBee au o capacitate naturală de aderență, tot ce trebuie să faceți este să apăsați ușor șervețelul cu căldura mâinilor. Scoateți aerul din săculeț și îl înfășurați.
Pentru ca șervețelele cerate să conserve bine alimentele, este necesar să le înfășurați bine pentru a nu ajunge aer în ele. În caz contrar, nu își îndeplinesc funcția perfect.
Spor la împachetat :)

Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere la toate șervețelele și săculeți din ceară.