Cum să reîmprospătați șervețelele cerate și săculeții cerați?

Cum să reîmprospătați șervețelele cerate și săculeții cerați?


Pentru a vă repara șervețelele și săculeții din ceară de albine, puteți folosi amestecul nostru de ceară de albine WorkerBee. Este un amestec de ceară de albine, rășină și ulei de rapiță, pe care îl folosim și în producție.

Aceste albinuțe vă poate ajuta să vă restaurați ambalajele din ceară de albine uzate care și-au pierdut forma și lipiciozitatea. Un pachet de WorkerBee este suficient pentru a reface trei șervețele cu ceară de albine XL sau șase șervețele din ceară de albine de dimensiunea M, în funcție de nivelul de uzură. Vă recomandăm să începeți cu două sau trei albine, iar dacă vi se pare că este insuficient, puteți adăuga mai multe.

Cum să recerați învelișul cu ceară de albine BajaBee

Instrucțiuni:

Puteți repara șervețele și săuleți din ceară cu un fier de călcat sau în cuptor.

Fierul de călcat:

Pregătiți o masă de călcat și acoperiți-o cu un prosop sau o cârpă veche (pentru orice eventualitate). Puneți hârtie de copt pe masa de călcat și deasupra un șervețel sau un săculeț BajaBee. Aranjați albinele WorkerBee pe BajaBee și acoperiți cu o a doua hârtie de copt. Setați fierul de călcat la mediu sau mare și opriți aburul. Puneți fierul de călcat pe hârtie și urmăriți cum se topește WorkerBee. Călcați ceara uniform până la marginile țesăturii cu fieril de călcat. Prindeți șervețelul de ceară de colțuri și dezlipițile de hârtiile de copt. Dacă reparați săculețul, scoateți ambele părți ale săculețului și lăsați-l să se întărească timp de 10 secunde. Aveți grijă să nu lipiți din nou ambele părți ale săculețului. În acest caz, călcați din nou săculețul prin hârtie și repetați procesul.
Instrucțiuni video pot fi găsite pe pagina noastră de facebook BajaBee - Instrucțiuni despre cum să refacețu un șervețel de ceară și Instrucțiuni despre cum să refaceți un săculeț de ceară.

Cuptor:

Setați cuptorul la aproximativ 80 °C. Puneți hârtie de copt, așezați un șervețel sau un săculeț BajaBee deasupra hârtiei și întindeți uniform albinele WorkerBee. Puneți la cuptor și lăsați ceara să se înmoaie complet în material. Apoi scoateți cu grijă așa cum ați proceda cu un fier de călcat și lăsați să se răcească timp de 10 secunde.

Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere la toate șervețelele și săculeți din ceară.