Cum să organizați un frigider?

Cum să organizați un frigider?


1. Scoateți totul

Goliți frigiderul și curățați toate suprafețele și rafturile. Pentru curățare, puteți folosi lufa sau  cubul solid de curățare.

2. Sortați și compostați alimentele care au trecut de data de expirare

Împărțiți restul în categorii: produse lactate, carne și produse din carne, fructe și legume, băuturi etc. Acest lucru vă va ajuta să urmăriți și să găsiți ceea ce cauți mai repede.

3. Începeți depozitarea

Ușa frigiderului este cel mai cald loc, aici puteți depozita maioneza deschisă, ketchup, sosuri, sticle, conservele și murăturile. Acoperiți vinul deschis cu un șervețel de ceară de albine pentru a preveni răspândirea mirosului la alte alimente.

4. Raftul superior al frigiderului este pentru ouă și unt

Direct sub ele, depozitați toate produsele lactate, brânzeturile, iaurturile, laptele, cremele etc. Înfășurați brânzeturile deschise în săculeții din ceară de albine pentru a preveni uscarea acestora.

5. Mijlocul frigiderului este cel mai rece

Aici aparțin carnea și mezelurile. Cel mai bine este să le păstrați în cutii de plastic închise ermetic.

6. În partea de jos a frigiderului în sertare, depozitați fructele și legumele

Pentru a le păstra proaspete mai mult timp, împachetați-le în săculeți sau șervețele din ceară de albine. Dovleceii, castraveții, morcovii etc., se pot împacheta imediat după ce le aduceți de la magazin, în timp ce o lămâie sau guliile  tăiate pe jumătate pot fi împachetate daca v-au rămas. Roșiile, bananele și avocado, locul lor nu este în frigider, deoarece își pierd gustul acolo.

 

Echipa BajaBee.

 

Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere de până la 30% la toate șervețelele și săculeți din ceară.