5 Sfaturi pentru cadouri ecologice (firme)

5 Sfaturi pentru cadouri ecologice (firme)


Chiar și de Crăciun, este important să contribuim la durabilitate și, în același timp, să răspândim dragostea proverbială pentru mediu. Una dintre modalitățile de a realiza acest lucru este selecția de cadouri ecologice pentru familie sau prieteni, precum și cadouri pentru angajați și parteneri de afaceri.

 

1. Șervețele cerate: Șervețelele din ceară păstrează alimentele proaspete pentru mai mult timp, astfel încât devin un ajutor perfect în gospodărie. În plus, sunt ușor de spălat și reutilizat. Sunt un cadou ecologic practic pentru familie, parteneri de afaceri sau angajați.


2. Săculeții cerați: Un alt cadou ecologic original sunt săculeți cerați. Acești săculeți nu sunt doar frumoși și practici, dar sunt și 100% compostabili. Aceștia servesc ca înlocuitor pentru pungile de microten și astfel ajută la reducerea cantității de deșeuri de plastic.

 

3. Lumânări din ceară de albine: Lumânările din ceară de albine sunt frumoase și ecologice. Ceara de albine este un material natural obtinut prin prelucrarea mierii si este complet biodegradabila. Oferiți cadou aceste lumânări angajaților dvs. sau familiei ca simbol al luminii care luminează relația voastră.

4. Genți ecologice: Gențile ealizate din materiale reciclate sau fibre naturale sunt o soluție durabilă pentru cadourile corporative și pentru acasă. Gențile nu sunt doar practice pentru a transporta lucruri, dar vă promovează și responsabilitatea față de mediul înconjurător.

5. Cafeaua: Cafeaua este un cadou popular care mulțumește pe aproape toată lumea. Dacă doriți să alegeți o alternativă ecologică, alege cafeaua în ambalaje reciclabile sau în format fără ambalaje, contribuind astfel la reducerea deșeurilor de plastic.

 

Când selectați cadouri corporative și cadouri pentru cei dragi, este important să gândiți-vă la impactul lor ecologic. Cadourile potrivite nu numai că salvează mediul înconjurător, ci și transmit un mesaj pozitiv despre tine. Cu cadouri ecologice, poți arăta că ești gata să acționezi pentru binele planetei noastre.

SFAT! Recomandați BajaBee angajatorului dvs. și dacă acesta face o comandă de minim 15 bucăți de ambalaje cerate, scrieți-ne și vă vom trimite GRATUIT un set multipack.

Dacă comandați o cantitate mai mare, nu ezitați să ne contactați la [email protected].

Baja.

162,99 lei
- 20 % Cu cod BEE20
131,20 lei
- 20 % Cu cod BEE20
Introdu codul BEE20 în coș și economisește până la 20%. Reducerea se aplică numai produselor selectate