10 sfaturi despre cum să împachetați în șervețele cerate + 1 extra sfat

10 sfaturi despre cum să împachetați în șervețele cerate + 1 extra sfat


1. Pâine și alte produse de patiserie

Produsele de patiserie trebuie să respire. Dacă le depozitați într-o pungă de plastic, a doua zi sunt ca și cauciucul și prind mai repede mucegai. Partea tăiată se usucă rapid în cutia de pâine și săculețul de in. Înfășurați produsele de patiserie într-un șervețel cerat sau într-un săculeț cerat, vă vor rezista proaspete 5 zile. Dimensiunea ideală pentru pâine sunt șervețelele cerate XL sau un săculeț cerat de dimensiunea XL. Păstrați produsele de patiserie într-un loc mai răcoros, unde ajung razele de soare.

2. Brânzeturile

De asemenea, puteți înveli brânza în ambalaje cerate. Multe tipuri de brânză,  trebuie să respire. Șervețelele de ceară lasă brânza să respire și va rezista câteva zile. Nu se întâmplă ca după despachetare să dați peste marginea uscată a bucăților de brânză. Recomand șervețelele M sau S pentru brânză.

 

3. Nucile

Nu vă place când nucile se înmoaie? Nici nouă, așa că vom face o pungă dintr-un șervețel cerat, unde le vom turna și le vom închide.

4. Ierburile aromatice

De asemenea, păstrarea mărarului, pătrunjelului, țelinei cu tulpină și a altor ierburi aromatice s-a dovedit a fi cu succes. Ierburile aromatice  își vor păstra culoarea și vor avea o structură fermă timp de câteva zile.

5. Avocado

Avocado este cel mai bun proaspăt. Imediat ce îl tăiați, începe saă devină maro și nu mai pare foarte atractiv. Înveliți jumătate din avocado nemâncat într-un șervețel cerat și puneți-l în frigider, a doua zi va fi ca și proaspăt feliat. De obicei, ambalăm avocado în șervețele mici de mărimea S.

6. Toate legumele (da, și ceapa)

Puteți înveli fiecare legumă în șervețelele cerate, fie că sunt bucăți întregi sau feliate. Broccoli, conopidă, morcovi, gulie sau orice altceva. Legumele își creează o rouă fină în șervețel și nu încep să se micșoreze și să se înmoaie. În frigider legumele rezistă așa ambalate mai mult de o săptămână.

7. Gustări

Mergeți într-o excursie sau luați o gustare la serviciu? Împachetați-o funcțional și elegant în șervețele cerate sau în săculeți. Gata cu șervețele lipite pe sandwich. După ce ați mâncat scuturați șervețeul de fărmituri, pliați-l și spălați-l acasă. A doua zi, îl puteți folosi din nou pentru gustare. Cele mai bune șervețele pentru sandwichuri sunt mărimea M sau săculețul cerat dimensiunea M.

 

8. Fructe feliate

Puneți fructele tăiate felii într-un castron și acoperiți cu un șervețel sau înfășurați direct într-un șervețel cerat. Fructul rămâne crocant și își păstrează culoarea. De asemenea, puteți acoperi un pepene galben feliat sau un dovleac cu un șervețel mare XL.

9. Acoperiți farfuria sau bolul

Cu siguranță v-ați întâlnit deja cu o tavă plină de prăjituri pe care doriți să o puneți în frigider, dar nu aveați cu ce să o acoperiți. Vă recomandăm pentru asta un șervețel XL. Mărimea mai mică M va fi suficientă pentru a acoperi un castron mai mic cu un prânz nemancat.

 

10. Prăjituri și biscuiți

Știți că puteți înveli în șervețelele cerate și o tartă cu fructe? Dar nu fierbinte. Așteptați să se răcească. Într-un șervețel cerat puteți lua cu dvs și biscuiții în excursie. Își vor păstra gustul crocant.

11. Sfat suplimentar: Cosmetice

Noi obișnuim să împachetăm șampon uscat în ele când călătorim. Sau doar așa le avem în bagaj... dacă cumva avem nevoie de ele. :)

132,99 lei
93,09 lei Cu cod
TOAMNA30
132,99 lei
93,09 lei Cu cod
TOAMNA30
78,99 lei
55,29 lei Cu cod
TOAMNA30
Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere la toate șervețelele și săculeți din ceară.