Upcycling - creați lucruri noi din obiecte vechi

Upcycling - creați lucruri noi din obiecte vechi


Achiziții impulsive. O frază pe care mulți dintre noi am încercat-o pe propria piele. Astăzi, magazinele cheltuiesc sume uriașe de bani pentru cartografierea comportamentului de cumpărare al clienților lor. Ca să nu mai spun că ambalajul este ademenitor și e foarte greu să nu te îndrăgostești de el. Când intrăm în mall, simțim că avem nevoie de tot.

Ne dorim să mergem să cumpărăm un pulover și într-o clipă ne trezim cumpărând o nouă valiză de călătorie. Acumulăm apoi o mulțime de haine nefolosite în garderoba noastră, care își pierd farmecul atunci când le aducem acasă. Dacă nu doriți să aruncați totul imediat, aflați despre upcycling.
 

Insuflați o nouă viață lucrurilor

Se spune că upcycling este mai bun decât reciclarea. Când reciclăm, scăpăm în continuare de lucrurile inutile și ne bazăm pe proceduri tehnologice pentru sortarea deșeurilor. Cu toate acestea, upcycling-ul dă o nouă viață lucrurilor. Să ne imaginăm în felul următor. Cămășile supradimensionate se adună în garderoba noastră și nu avem idee ce să facem cu ele. Luați o foarfecă, ac și ață și transformați o cămașă nefolosită într-o rochie unică.

Upcycling-ul este adesea asociat cu îmbrăcămintea. Cu trucuri simple, puteți da o nouă viață hainelor inutile și puteți economisi la alte achiziții de piese la modă. În plus, nu creați deșeuri inutile. Adevărul este că upcyclingul nu se limitează doar la garderoba dvs.

 

Upcycling-ul vă poate schimba întreaga gospodărie

Poti folosi borcanele mici de sticla în care ați cumparat cateva tipuri de iaurt pentru tiramisu de casa. Puteți crea cu ușurință perne sau alte accesorii pentru casă din haine vechi. Puteți transforma ghivecele de flori nefolosite într-un suport pentru articole de papetărie. Nu există limite pentru imaginația ta și depinde de dvs cum folosiți lucrurile inutile din și în casă. Este posibil să începeți să creați împreună cu copiii dvs. - puteți crea haine la modă pentru păpuși din hainele vechi.

Upcycling-ul poate lua mai multe forme. Pe langa faptul ca nu produce deșeuri inutile, veți obține și piese originale pentru garderobă sau casa dvs.

Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere la toate șervețelele și săculeți din ceară.