Curățare eficientă fără substanțe chimice agresive? Avem câteva idei pentru dvs

Curățare eficientă fără substanțe chimice agresive? Avem câteva idei pentru dvs


Primăvara se apropie de noi cu pași mici și totul în jurul nostru începe să înflorească. Cu toate acestea, radiația solară este necruțătoare asupra gospodăriei noastre și dezvăluie defecte. Este momentul potrivit pentru a începe curățenia de primăvară. Cu siguranță nu ne lipsește determinarea, dar cu ajutoarele e mai greu. Există adevărate produse de curățare ecologice precum șofranul și, în multe cazuri, prețul ne dezamăgește rapid. Alți detergenți se pot lăuda doar cu substanțe chimice agresive care nu au un efect pozitiv asupra sănătății noastre. De aceea avem cateva idei de produse din casa dvs care vă vor surprinde prin puterea lor.

Casă strălucitoare

Cu detergenții noștri ecologici, cu siguranță nu veți avea nevoie de o intreaga avere sau de o multime de ingrediente necunoscute. Pentru o casă strălucitoare veți avea nevoie de:

  • 1/4 cană de bicarbonat de sodiu (o cană reprezintă un recipient cu un volum de 250 ml)
  • 1/2 cană de oțet
  • 2 litri de apă

Amestecând aceste ingrediente, obțineți un amestec care vă va ajuta să lustruiți oglinzile și geamurile. Avantajul este că vă puteți îmbogăți detergentul cu un parfum care vă place. Adăugați un ulei esențial la alegere în amestec și toată casa va mirosi mai bine.

Bicarbonatul și oțetul sunt ajutoare de neînlocuit în fiecare gospodărie. Dacă le amestecați într-un raport de 1:1 și turnați întregul amestec într-o sticlă cu pulverizator, veți obține un amestec care vă va ajuta să scăpați de petele de pe covor. În acest caz, însă, recomandăm să omiteți uleiul esențial. De asemenea, puteți curăța cu ușurință toaletele - folosiți 1 cană de oțet amestecată cu o linguriță de ulei de arbore de ceai. Pulverizați toaleta cu amestecul  obținut și lăsați să acționeze câteva minute. Apoi aplicați 1/2 cană de bicarbonat de sodiu în toaletă și curățați bine. Rezultatul vă va surprinde.

 

Dezinfectare fără stres ? Sucul de lamaie vă ajut

Dacă ați folosit în casa dvs produse de curățare care asigură dezinfectarea anumitor suprafețe, le puteți încerca și pe cele ecologice. Sucul de lămâie este o soluție excelentă - poate avea grijă de majoritatea bacteriilor găsite în casă. Sfat final? Dacă intenționați să lustruiți suprafețele din lemn, utilizați ulei de măsline. Acesta este un adevărat miracol.

Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere la toate șervețelele și săculeți din ceară.