Cum să reducem plasticele?

Cum să reducem plasticele?


După utilizare, plasticele de unică folosință ajung în gropile de gunoi, în râuri sau aruncate în natură. Ele pot fi fatale pentru animalele care înghit sau se prind în ele. Substanțele chimice din ele au un efect negativ asupra sănătății umane. Deci de ce le cumpărăm în continuare? E timpul să facem o schimbare.

1. Înlocuiți pungile de plastic cu șervețele și săculeți din ceară BajaBee

Le puteți folosi de 365 de ori și apoi le puteți reînnoi cu ceară sau le puteți composta. Alimentele rămân mai proaspete mai mult timp în ele, economisind bani.

2. Folosești bureți în bucătărie?

Îți oferim o alternativă naturală, o lufa, concepută pentru spălarea vaselor, bucătăriilor, băilor sau pentru peelingul corporal. Lufa este 100% naturală și compostabilă. Dacă sunteți des în bucătărie, cu siguranță veți folosi și universal șervețele (sfatul nostru: nu miros nici după o utilizare prelungită și le puteți spăla)

3. Aduceți-vă propria geantă pentru cumpărături

Nu cumpărați pungi de plastic sau hârtie, luați-vă propria geantă de pânză la magazin, care va rezista ani de zile. Folosiți săculeții cu șnur pentru fructe și legume.

pungă cu cordon pentru mâncare

4. Separarea deșeurilor este grozavă

Dar este și mai bine să produci cât mai puține deșeuri. Dacă este posibil, umpleți-vă propria sticlă cu apă. Dacă cumpărați apă îmbuteliată, returnați sticla sau reciclați-o în mod corespunzător.

5. Clean Bee

Dacă folosești detergenți de spălat vase, avem o alternativă pentru tine - un ub de curățare solid natural, care durează mai mult de 6 luni. Pur și simplu înmuiați lufa în acest cub și puteți spăla vasele.

 

Echipa BajaBee.

Introduceți codul „TOAMNA30” în coșul de cumpărături și beneficiați de reducere de până la 30% la toate șervețelele și săculeți din ceară.